Memulang Spanyol nganti pengungsi

Manungsa waé! Memrise nganti Spanyol

31 Januari, 2014 | 1 Komentar

Aja pengin laku luwih Spanyol?
Kita saiki ing Memrise, una web gratuita en la que podéis encontrar muchos cursos de español. Sampeyan mung kudu nemokake dalan hak laku apa sing paling kasengsem: grammar, Vocabulary, ungkapan, kriyo, etc.

www.memrise.com

Nuduhake:
  • Print
  • email
  • Add to favorites
  • RSS
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Facebook
  • Google Bookmarks
  • Tumblr
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Digg
  • Haohao

Komentar

1 Komentar “Manungsa waé! Memrise nganti Spanyol”

  1. Enseignant
    Maret 25, 2014 kanggo 16:29

    Voilà un cours de vocabulaire général d’espagnol accessible à tous, sur Memrise :
    http://www.memrise.com/course/196245/espagnol-general-pour-francophones/

Ninggalake komentar





  • nerjemahake kanggo


    Setel minangka standar basa
     Sunting Terjemahan
    dening Transposh - translation plugin for wordpress
  • Jaba Resources

    Kene sampeyan bakal nemokake pakaryan situs web liyane, dictionaries, blog, podcast lan pranala menyang wilayah karo informasi praktis sing bakal mbantu ing dina kanggo dina. Guru bakal nemokake pilihan pranala menyang menarik blog lan majalah.
  • Kanggo mahasiswa

    Kabeh sing perlu ing pranala ing ngisor iki.
  • Freerice

  • kamus
    • kamus
    • kamus
    • Spanyol-Inggris kamus

    Klik kaping pindho ing sembarang tembung ing kaca utawa ngetik tembung:

    Didukung karo dictionarist.com