Memulang Spanyol nganti pengungsi

Peta

Quienes somos

Spanish Gambar

Imigrasi

Audios

Kontak

Kebijakan

Recursos de Español Activo

Ejercicios: A1, A2, B1, B2, C1, C2

Videocast: A1, A2

Podcast propios: Delia lan Begoña Podcast

Siswa Donya:

Cathetan: mayo 2015, noviembre 2014, octubre 2014, agosto 2014, julio 2014, junio 2014, mayo 2014, abril 2014, Maret 2014, febrero 2014, enero 2014, diciembre 2013, noviembre 2013, octubre 2013, septiembre 2013, agosto 2013, julio 2013, junio 2013, mayo 2013, abril 2013, Maret 2013, febrero 2013, enero 2013, diciembre 2012, octubre 2012, septiembre 2012, agosto 2012, julio 2012, junio 2012, mayo 2012, abril 2012, febrero 2012, enero 2012, noviembre 2011, agosto 2011, junio 2011, julio 2011, octubre 2010

Jaba Resources

Kanggo mahasiswa:

Ejercicios en español:

Kesusastraan:

Diccionarios en español:

Blogs sobre el español:

Podcast para aprender español:

Comunidades autónomas:

Para profesores:

Nuduhake:
  • Print
  • email
  • Add to favorites
  • RSS
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Facebook
  • Google Bookmarks
  • Tumblr
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Digg
  • Haohao
  • nerjemahake kanggo


    Setel minangka standar basa
     Sunting Terjemahan
    dening Transposh - translation plugin for wordpress
  • Jaba Resources

    Kene sampeyan bakal nemokake pakaryan situs web liyane, dictionaries, blog, podcast lan pranala menyang wilayah karo informasi praktis sing bakal mbantu ing dina kanggo dina. Guru bakal nemokake pilihan pranala menyang menarik blog lan majalah.
  • Kanggo mahasiswa

    Kabeh sing perlu ing pranala ing ngisor iki.
  • Freerice

  • kamus
    • kamus
    • kamus
    • Spanyol-Inggris kamus

    Klik kaping pindho ing sembarang tembung ing kaca utawa ngetik tembung:

    Didukung karo dictionarist.com