Memulang Spanyol nganti pengungsi

Los trabajos de Ma’an:

  1. La bella y la bestia
  2. Mi vida como famoso español:

Ma'an Obaidi: “Senadyan pengajuan saka “Urip minangka Spanyol misuwur”, Aku akeh gagasan carane sampeyan bisa nggambarake, nanging mutusaké aku ngirim mung tinggal karo apa bener nerangake urip misuwur sing arep. Sawise, kabeh iki gampang lan aku miwiti Writing ringkesan saka apa kita wanted kanggo nutupi, minangka dhaftar aktivitas utama ing kabeh orane tumrap sekolah gesang. Tumindak utama klebu: lelungan menyang negara anyar, ndhaftar kontrak karo klub misuwur, Learning basa anyar kanggo luwih kanggo ngganti gesang anyar lan pungkasan karo gadhah gesang Pendhaftaran impen”.

Urip minangka Spanyol misuwur saka e-activo
Nuduhake:
  • Print
  • email
  • Add to favorites
  • RSS
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Facebook
  • Google Bookmarks
  • Tumblr
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Digg
  • Haohao
  • nerjemahake kanggo


    Setel minangka standar basa
     Sunting Terjemahan
    dening Transposh - translation plugin for wordpress
  • Jaba Resources

    Kene sampeyan bakal nemokake pakaryan situs web liyane, dictionaries, blog, podcast lan pranala menyang wilayah karo informasi praktis sing bakal mbantu ing dina kanggo dina. Guru bakal nemokake pilihan pranala menyang menarik blog lan majalah.
  • Kanggo mahasiswa

    Kabeh sing perlu ing pranala ing ngisor iki.
  • Freerice

  • kamus
    • kamus
    • kamus
    • Spanyol-Inggris kamus

    Klik kaping pindho ing sembarang tembung ing kaca utawa ngetik tembung:

    Didukung karo dictionarist.com