Memulang Spanyol nganti pengungsi

Las Islas Canarias

30 September, 2012 | No Comments

Es final de septiembre y casi se nos olvida informaros de que ya hemos creado la página con infomación para nuestras otras islas, Las Canarias, espero que la encontréis útil.

Recordad también que tenéis otras Comunidades Autónomas como Katalonien, Balearics, Aragon lan Madrid. Para verlo podéis hacer click en los nombres o ir al final de la columna derecha. Poco a poco iremos añadiendo el resto de las Comunidades.

Las Islas Canarias

Nuduhake:
  • Print
  • email
  • Add to favorites
  • RSS
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Facebook
  • Google Bookmarks
  • Tumblr
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Digg
  • Haohao

Komentar

Ninggalake komentar





  • nerjemahake kanggo


    Setel minangka standar basa
     Sunting Terjemahan
    dening Transposh - translation plugin for wordpress
  • Jaba Resources

    Kene sampeyan bakal nemokake pakaryan situs web liyane, dictionaries, blog, podcast lan pranala menyang wilayah karo informasi praktis sing bakal mbantu ing dina kanggo dina. Guru bakal nemokake pilihan pranala menyang menarik blog lan majalah.
  • Kanggo mahasiswa

    Kabeh sing perlu ing pranala ing ngisor iki.
  • Freerice

  • kamus
    • kamus
    • kamus
    • Spanyol-Inggris kamus

    Klik kaping pindho ing sembarang tembung ing kaca utawa ngetik tembung:

    Didukung karo dictionarist.com