Memulang Spanyol nganti pengungsi

Ibukutha Spanyol

3 Agustus, 2014 | No Comments

Iki ngleksanani anyar ing Spanyol Ibu kutha saka komunitas otonomi (CCAA)* complements sing kita saiki ing Nopember ing Spanish komunitas otonomi, ¿Ing pangadilan?

Ing November kowe sinau jeneng CCAA karo teka-teki interactivo lan Foto wakil.

***********************

Iki ngleksanani tambahan ing huruf saka wilayah punika:

1. Sinau jeneng lan lokasi saka CCAA: maneh karo teka-teki interaktif.
2. Sinau jeneng-jeneng saka huruf saka CCAA: ngrungokake podcast, nggunakake internet takon tus kanca.
3. Sawetara ciri budaya saben wilayah: liwat Curious Photos of CCAA
4. Bandingake organisasi teritorial saka negara: negara sampeyan karo kita.

Target: ing pungkasan sing ora ngerti carane kita negara diatur lan fitur curious saben wilayah.

Ngleksanani**: Ibukutha Spanyol

Foto: Foto Solutions
Map kanggo print lan mriksa: CCAA peta huruf

***********************

Iki pakaryan dirancang utamané kanggo sing sing arep kanggo aplikasi Spanish kabangsan. Sing ngerti, sampeyan bakal kanggo pass test karo pitakonan babagan masyarakat lan Spanyol ing umum.

  • Kanggo informasi ing test saka Spanyol kabangsan, jinis pitakonan, sepindah, etc: Ringkesan.
  • Kanggo conto free interaktif lan: Free Trial.
  • Conto liyane pitakonan nyawiji dening wong sing wis rampung test: Conto liyane pitakonan.

Aja lali kanggo ngirim peer ngleksanani “Ibukutha” lan samubarang pitakonan liyane sing kudu.

*CCAA = wilayah

** Financial sepindah guru Spanyol: Ibukutha Spanyol guru.

Commons saandhaping Lisensi
Iki karya dening Español activo dilisensi sing Creative Commons Attribution-topik-NoDerivs 3.0 Commons; License.

Nuduhake:
  • Print
  • email
  • Add to favorites
  • RSS
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Facebook
  • Google Bookmarks
  • Tumblr
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Digg
  • Haohao

Komentar

Ninggalake komentar





  • nerjemahake kanggo


    Setel minangka standar basa
     Sunting Terjemahan
    dening Transposh - translation plugin for wordpress
  • Jaba Resources

    Kene sampeyan bakal nemokake pakaryan situs web liyane, dictionaries, blog, podcast lan pranala menyang wilayah karo informasi praktis sing bakal mbantu ing dina kanggo dina. Guru bakal nemokake pilihan pranala menyang menarik blog lan majalah.
  • Kanggo mahasiswa

    Kabeh sing perlu ing pranala ing ngisor iki.
  • Freerice

  • kamus
    • kamus
    • kamus
    • Spanyol-Inggris kamus

    Klik kaping pindho ing sembarang tembung ing kaca utawa ngetik tembung:

    Didukung karo dictionarist.com