Memulang Spanyol nganti pengungsi

Pribadine in Spanish

5 Nopember, 2011 | No Comments

Iku ana ing ngendi kamus? Apa wae sing bakal kudu!

Te proponemos un ejercicio para ampliar tu vocabulario sobre la personalidad de las personas. Jalanake instruksi lan pungkasanipun bisa Sampeyan paling 5 tembung anyar!

Ngleksanani 1: tienes que buscar las palabras nuevas para ti en el diccionario.

Ngleksanani 2: completa las definiciones con la palabra adecuada, ¡usa la memoria primero! Si terminas la lista y no puedes recordar todas las palabras, mira el ejercicio 3 y con esta ayuda termina el ejercicio 2.

Ngleksanani 4: ahora, usando también la memoria, escribe las palabras que son positivas o negativas para ti.

¿Has conseguido aprender 5 palabras nuevas sobre la personalidad? Sugeng!

 

Commons saandhaping Lisensi
Iki karya dening Español activo dilisensi sing Creative Commons Attribution-topik-NoDerivs 3.0 Commons; License.

Nuduhake:
  • Print
  • email
  • Add to favorites
  • RSS
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Facebook
  • Google Bookmarks
  • Tumblr
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Digg
  • Haohao

Komentar

Ninggalake komentar





  • nerjemahake kanggo


    Setel minangka standar basa
     Sunting Terjemahan
    dening Transposh - translation plugin for wordpress
  • Jaba Resources

    Kene sampeyan bakal nemokake pakaryan situs web liyane, dictionaries, blog, podcast lan pranala menyang wilayah karo informasi praktis sing bakal mbantu ing dina kanggo dina. Guru bakal nemokake pilihan pranala menyang menarik blog lan majalah.
  • Kanggo mahasiswa

    Kabeh sing perlu ing pranala ing ngisor iki.
  • Freerice

  • kamus
    • kamus
    • kamus
    • Spanyol-Inggris kamus

    Klik kaping pindho ing sembarang tembung ing kaca utawa ngetik tembung:

    Didukung karo dictionarist.com