Memulang Spanyol nganti pengungsi

La bella y la bestia

16 April, 2013 | No Comments

Ing dina aku liyane ngleksanani digawe dening Janine Suira Song “Dheweke lan” Ricardo Arjona karo mahasiswa sandi Ma'an. Ing tembung saka Janine, “Budoyo Jeksa Agung bisa ngetokake saka imigrasi punika, lan ing cara ora langsung ing kahanan ing Amerika Serikat lan Kuba “.

Dheweke tresna iku lan, kauntungan sing manggon ing Yordania, Aku takon kanggo pakaryan kanggo nulis kula song liyane karo rong negara ing wilayah iki Timur kang antagonisms iki appreciate. Panjenenganipun milih bengawan Yarden, lan Saudi Arabia.

Kita ketemu dadi menarik lan uga dadi rampung sing, karo kang idin, kita mutusaké kanggo nyelehake ing web kanggo enggo bareng worldviews iki karo sing.
Kene sampeyan nambah document karo panjelasan saka Vocabulary tembung lan ngagengaken sampeyan kanggo nggawe song dhewe! Song Vocabulary Ma'an

Kaendahan lan kéwan (Dheweke lan)

Dheweke ing bengawan Yarden
Panjenenganipun Saudi Arabia

Dheweke greets sampeyan karo "Merhaba"
Panjenengané paring wangsulan "Salam"

Panjenenganipun njupuk Thawb lan Ghutra
Dheweke jins utawa rok cendhak

Dheweke ageman dhuwur tumit lan tarian wong Dabke
Ing Ardha kang tarian karo pedhang lan drum

Dheweke drive mobil olahraga
Kanggo bab iki dilarang

Dheweke disebut Jud
lan kang wis disebut Saud

Jud Hommos mangan lan Knafa
lan Saud Belaleet lan Kabsa

Dheweke ngandika Arab, Inggris lan sawetara Jerman
Panjenenganipun ngandika mung basa Al Qur'an

Dheweke smokes hookah ing warung "Rotterdam"
Panjenenganipun pracaya sing biyasa ing Islam

Dheweke dadi kanggo ing film saben Kemis
Ing negara, wong miskin, ora cinemas

Dheweke ngandika karo kanca ing bis mandeg
Dheweke ora bisa nganggo ing umum karo cah wadon

Weruh dheweke lan ambruk ing katresnan
Lan dheweke uga nyembah

Kaendahan lan kéwan sing
Nanging kaendahan ing jantung

Saud Jud lan saiki manggon ing "Madina"
Lan Jud ora weruh sapa, kajaba bojone lan keponakan kang

Dheweke ora nari, ora nglanggar ora luwih, lan uga ageman kudung a
Nanging urip kang anyar misale jek apik.

 

Commons saandhaping Lisensi
Karya iki dening Ma'an Obaidi lan Español Activo wis ing dilisensi Creative Commons Attribution-topik-NoDerivs 3.0 Commons; License.

Nuduhake:
  • Print
  • email
  • Add to favorites
  • RSS
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Facebook
  • Google Bookmarks
  • Tumblr
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Digg
  • Haohao

Komentar

Ninggalake komentar





  • nerjemahake kanggo


    Setel minangka standar basa
     Sunting Terjemahan
    dening Transposh - translation plugin for wordpress
  • Jaba Resources

    Kene sampeyan bakal nemokake pakaryan situs web liyane, dictionaries, blog, podcast lan pranala menyang wilayah karo informasi praktis sing bakal mbantu ing dina kanggo dina. Guru bakal nemokake pilihan pranala menyang menarik blog lan majalah.
  • Kanggo mahasiswa

    Kabeh sing perlu ing pranala ing ngisor iki.
  • Freerice

  • kamus
    • kamus
    • kamus
    • Spanyol-Inggris kamus

    Klik kaping pindho ing sembarang tembung ing kaca utawa ngetik tembung:

    Didukung karo dictionarist.com