Memulang Spanyol nganti pengungsi

Kantabrien

Ing Kantabrien tenéis:

Ing-Network Nampani Kantabrien destacamos:

1. Spanish kelas kanggo pengungsi: kasurung kanggo sinau kita basa, ora angel lan bakal bantuan sampeyan nemokake karya.

2. Penyuluhan ing panelusuran proyek lan proyek latihan: bakal mbantu nyiyapake resume, preparos kanggo proyek pitakonan lan kurban sawetara kursus khusus kanggo sinau perdagangan kanthi kamungkinan saka ngetik pasar pegawe.

 

Iki ing peta:

eactivo_cantabria

 

Nuduhake:
  • Print
  • email
  • Add to favorites
  • RSS
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Facebook
  • Google Bookmarks
  • Tumblr
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Digg
  • Haohao
  • nerjemahake kanggo


    Setel minangka standar basa
     Sunting Terjemahan
    dening Transposh - translation plugin for wordpress
  • Jaba Resources

    Kene sampeyan bakal nemokake pakaryan situs web liyane, dictionaries, blog, podcast lan pranala menyang wilayah karo informasi praktis sing bakal mbantu ing dina kanggo dina. Guru bakal nemokake pilihan pranala menyang menarik blog lan majalah.
  • Kanggo mahasiswa

    Kabeh sing perlu ing pranala ing ngisor iki.
  • Freerice

  • kamus
    • kamus
    • kamus
    • Spanyol-Inggris kamus

    Klik kaping pindho ing sembarang tembung ing kaca utawa ngetik tembung:

    Didukung karo dictionarist.com