Memulang Spanyol nganti pengungsi

Andalusia

Ing Andalusia hemos encontrado los siguientes recursos:

1. Ringkesan: Umum informasi imigrasi

2. Ing Red Acoge podéis encontrar recursos en toda la región andaluza: Abang acoge. Ing bagean “Hubungan” punika informasi kanggo saben kutha, Sevilla, Cordova, Huelva…

3. Ing Granada: tenéisPara inmigrantes, ofrece información sobre papeles, kanthi kamungkinan saka konsultasi dening Skype: Parainmigrantes

4. Ing Sevilla: hay una nueva asociación Inmigramob que ofrece nuevas ideas para aprender español de forma gratuita. Contone, han creado una aplicación para el móvil, dhasar segara pinter. Padha uga menehi pilihan arep kelas ing Sevilla (Komisi spanish kanggo Refugee Bantuan) o en Madrid y probar con los profesores esta aplicación y los ejercicios de su web.

 

Lan iki sing peta Andalucía:

eactivo_andalucia

 

Nuduhake:
  • Print
  • email
  • Add to favorites
  • RSS
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Facebook
  • Google Bookmarks
  • Tumblr
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Digg
  • Haohao
  • nerjemahake kanggo


    Setel minangka standar basa
     Sunting Terjemahan
    dening Transposh - translation plugin for wordpress
  • Jaba Resources

    Kene sampeyan bakal nemokake pakaryan situs web liyane, dictionaries, blog, podcast lan pranala menyang wilayah karo informasi praktis sing bakal mbantu ing dina kanggo dina. Guru bakal nemokake pilihan pranala menyang menarik blog lan majalah.
  • Kanggo mahasiswa

    Kabeh sing perlu ing pranala ing ngisor iki.
  • Freerice

  • kamus
    • kamus
    • kamus
    • Spanyol-Inggris kamus

    Klik kaping pindho ing sembarang tembung ing kaca utawa ngetik tembung:

    Didukung karo dictionarist.com