Memulang Spanyol nganti pengungsi

Canary Islands

Canary Islands

Punika liyane wilayah akeh sumber daya. Katon ing tengah tartamtu, Gedhe!

Afrika House: rapat antarane Afrika lan Spanyol. Iku nawakake wanguné budaya agenda, perpustakaan media lan sumber liyane, informasi hubungan lan kelompok imigran, Employment, etc.

 

Lan peta:

Islas Canarias

 

 

 

 

 

 

Nuduhake:
  • Print
  • email
  • Add to favorites
  • RSS
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Facebook
  • Google Bookmarks
  • Tumblr
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Digg
  • Haohao
  • nerjemahake kanggo


    Setel minangka standar basa
     Sunting Terjemahan
    dening Transposh - translation plugin for wordpress
  • Jaba Resources

    Kene sampeyan bakal nemokake pakaryan situs web liyane, dictionaries, blog, podcast lan pranala menyang wilayah karo informasi praktis sing bakal mbantu ing dina kanggo dina. Guru bakal nemokake pilihan pranala menyang menarik blog lan majalah.
  • Kanggo mahasiswa

    Kabeh sing perlu ing pranala ing ngisor iki.
  • Freerice

  • kamus
    • kamus
    • kamus
    • Spanyol-Inggris kamus

    Klik kaping pindho ing sembarang tembung ing kaca utawa ngetik tembung:

    Didukung karo dictionarist.com