Memulang Spanyol nganti pengungsi

Murcia

Ing Murcia hemos encontrado los siguientes recursos interesantes:

1. Ringkesan: Kutha Murcia, area layanan sosial.

2. Sauntara papan perlindungan lan sop pawon: Sauntara papan perlindungan., también cuentan con piso de acogida para mujeres inmigrantes solas, nganggo utawa tanpa suntingan anak lan ngandhut.

3. Interaktif peta kabeh layanan sosial ing region Murcia: Peta Social Layanan.

 

Lan iki ing peta:

Murcia

Nuduhake:
  • Print
  • email
  • Add to favorites
  • RSS
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Facebook
  • Google Bookmarks
  • Tumblr
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Digg
  • Haohao
  • nerjemahake kanggo


    Setel minangka standar basa
     Sunting Terjemahan
    dening Transposh - translation plugin for wordpress
  • Jaba Resources

    Kene sampeyan bakal nemokake pakaryan situs web liyane, dictionaries, blog, podcast lan pranala menyang wilayah karo informasi praktis sing bakal mbantu ing dina kanggo dina. Guru bakal nemokake pilihan pranala menyang menarik blog lan majalah.
  • Kanggo mahasiswa

    Kabeh sing perlu ing pranala ing ngisor iki.
  • Freerice

  • kamus
    • kamus
    • kamus
    • Spanyol-Inggris kamus

    Klik kaping pindho ing sembarang tembung ing kaca utawa ngetik tembung:

    Didukung karo dictionarist.com