Memulang Spanyol nganti pengungsi

Aragon

Aragon

Aragón es una comunidad fantástica con muchos recursos para vosotros. Al haber tantos hemos preparado cuatro documentos (trabajo, aprender español, asociaciones de vuestros países lan información general específica para el inmigrante) con los lugares que consideramos puedan ser de vuestro interés. Incluimos un documento más sobre información general de la Comunidad Autónoma. Y no os perdáis el ¡Banco del Tiempo!

Lan peta:
español en Aragón

Nuduhake:
  • Print
  • email
  • Add to favorites
  • RSS
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Facebook
  • Google Bookmarks
  • Tumblr
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Digg
  • Haohao
  • nerjemahake kanggo


    Setel minangka standar basa
     Sunting Terjemahan
    dening Transposh - translation plugin for wordpress
  • Jaba Resources

    Kene sampeyan bakal nemokake pakaryan situs web liyane, dictionaries, blog, podcast lan pranala menyang wilayah karo informasi praktis sing bakal mbantu ing dina kanggo dina. Guru bakal nemokake pilihan pranala menyang menarik blog lan majalah.
  • Kanggo mahasiswa

    Kabeh sing perlu ing pranala ing ngisor iki.
  • Freerice

  • kamus
    • kamus
    • kamus
    • Spanyol-Inggris kamus

    Klik kaping pindho ing sembarang tembung ing kaca utawa ngetik tembung:

    Didukung karo dictionarist.com