Memulang Spanyol nganti pengungsi

Castilla-La Mancha

En esta comunidad no hemos podido encontrar mucha información directa, nanging kene a bantuan:

1. Ing Albacete ofrecen: Castilian kelas.

2. Ing Sigüenza ofrecen Castilian kelas.

Si tenéis preguntas podéis consultar con ACCEM.

Kita bisa ora golek informasi kanggo topik liya, nanging yen sampeyan ngerti asosiasi liyane sembarang, por sih, Nulis kita!

 

Lan iki ing peta:

Castilla-La Mancha

Nuduhake:
  • Print
  • email
  • Add to favorites
  • RSS
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Facebook
  • Google Bookmarks
  • Tumblr
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Digg
  • Haohao
  • nerjemahake kanggo


    Setel minangka standar basa
     Sunting Terjemahan
    dening Transposh - translation plugin for wordpress
  • Jaba Resources

    Kene sampeyan bakal nemokake pakaryan situs web liyane, dictionaries, blog, podcast lan pranala menyang wilayah karo informasi praktis sing bakal mbantu ing dina kanggo dina. Guru bakal nemokake pilihan pranala menyang menarik blog lan majalah.
  • Kanggo mahasiswa

    Kabeh sing perlu ing pranala ing ngisor iki.
  • Freerice

  • kamus
    • kamus
    • kamus
    • Spanyol-Inggris kamus

    Klik kaping pindho ing sembarang tembung ing kaca utawa ngetik tembung:

    Didukung karo dictionarist.com