Memulang Spanyol nganti pengungsi

Asturias

Ing Asturias tenéis varios lugares para buscar información:

1. Umum informasi Gijón: Kutha informasi kantor imigran

2. Manungsa waé menyang grup tartamtu ing Gijón: Care wanita

3. Umum informasi Oviedo: Ayuntamiento de Oviedo, Imigrasi Service

4. A blog kanggo pengungsi lan wanita patemon titik fitnah: Wanita / Muyeres

 

Lan iki ing peta:

Asturias

Nuduhake:
  • Print
  • email
  • Add to favorites
  • RSS
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Facebook
  • Google Bookmarks
  • Tumblr
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Digg
  • Haohao
  • nerjemahake kanggo


    Setel minangka standar basa
     Sunting Terjemahan
    dening Transposh - translation plugin for wordpress
  • Jaba Resources

    Kene sampeyan bakal nemokake pakaryan situs web liyane, dictionaries, blog, podcast lan pranala menyang wilayah karo informasi praktis sing bakal mbantu ing dina kanggo dina. Guru bakal nemokake pilihan pranala menyang menarik blog lan majalah.
  • Kanggo mahasiswa

    Kabeh sing perlu ing pranala ing ngisor iki.
  • Freerice

  • kamus
    • kamus
    • kamus
    • Spanyol-Inggris kamus

    Klik kaping pindho ing sembarang tembung ing kaca utawa ngetik tembung:

    Didukung karo dictionarist.com