Memulang Spanyol nganti pengungsi

Imigrasi

Kene kita saiki kaca kanthi dhaptar komunitas otonomi beda sing offer sumber kanggo pengungsi seeking karya utawa sing arep sinau Spanyol. Yen ngerti pranala luwih menarik, Wong lanang ing comunicárnoslo.

Katalonien

Balearics

Madrid

Aragon

Canary Islands

Andalusia

Valencia

Kantabrien

Castilla-Leon

Castilla-La Mancha

Galicia

Asturias

Negara Basque

Navarre

Murcia

Estremadura

Rioja

Ceuta

Melilla

 

 

Nuduhake:
  • Print
  • email
  • Add to favorites
  • RSS
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Facebook
  • Google Bookmarks
  • Tumblr
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Digg
  • Haohao
  • nerjemahake kanggo


    Setel minangka standar basa
     Sunting Terjemahan
    dening Transposh - translation plugin for wordpress
  • Jaba Resources

    Kene sampeyan bakal nemokake pakaryan situs web liyane, dictionaries, blog, podcast lan pranala menyang wilayah karo informasi praktis sing bakal mbantu ing dina kanggo dina. Guru bakal nemokake pilihan pranala menyang menarik blog lan majalah.
  • Kanggo mahasiswa

    Kabeh sing perlu ing pranala ing ngisor iki.
  • Freerice

  • kamus
    • kamus
    • kamus
    • Spanyol-Inggris kamus

    Klik kaping pindho ing sembarang tembung ing kaca utawa ngetik tembung:

    Didukung karo dictionarist.com