Memulang Spanyol nganti pengungsi

Sesawangan

Aja pengin sinau jeneng Komunikasi Otonomi lan ndeleng sawetara foto becik mau? Si pincháis ing foto veréis ing nemen.

Kita uga propose nggawe teka-teki sinau jeneng lan lokasi kasebut komunitas:

 

Klik ing pranala ing ngisor iki lan lengkap abang interaktif bedhekan kanggo ndeleng endi wilayah sing lan sinau sawijining jeneng. Ana sawetara tingkat saka kangelan, Coba memori!: Otonomi Komunikasi ing peta.

Lan kanggo maneh: Ngendi sing komunitas?

 

Thanks kanggo Enrique Alonso de Didactalia leveled dening iki teka-teki interaktif Spanyol komunitas otonomi.

 

Commons saandhaping Lisensi
Iki karya dening Español activo dilisensi sing Creative Commons Attribution-topik-NoDerivs 3.0 Commons; License.

Nuduhake:
  • Print
  • email
  • Add to favorites
  • RSS
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Facebook
  • Google Bookmarks
  • Tumblr
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Digg
  • Haohao
  • nerjemahake kanggo


    Setel minangka standar basa
     Sunting Terjemahan
    dening Transposh - translation plugin for wordpress
  • Jaba Resources

    Kene sampeyan bakal nemokake pakaryan situs web liyane, dictionaries, blog, podcast lan pranala menyang wilayah karo informasi praktis sing bakal mbantu ing dina kanggo dina. Guru bakal nemokake pilihan pranala menyang menarik blog lan majalah.
  • Kanggo mahasiswa

    Kabeh sing perlu ing pranala ing ngisor iki.
  • Freerice

  • kamus
    • kamus
    • kamus
    • Spanyol-Inggris kamus

    Klik kaping pindho ing sembarang tembung ing kaca utawa ngetik tembung:

    Didukung karo dictionarist.com