Memulang Spanyol nganti pengungsi

Apa ana restoran kene ?

21 Agustus, 2013 | No Comments

Este mes presentamos otro ejercicio A1 para nuestros estudiantes chinos principalmente en donde podréis aprender a pedir y dar información para llegar a un lugar.

Nuestra compañera Guo Xue se ha mostrado encantada de colaborar con nosotras, ¡muchas gracias Guo Xue!

Tenéis que hacer todos los ejercicios del enlace de abajo. ¡No olvidéis escuchar los podcast con Guo Xue y Begoña!

¿Hay un restaurante por aquí?

 

 

Creative Commons License
Iki karya dening Español activo dilisensi sing Creative Commons Attribution-topik-NoDerivs 3.0 Commons; License.

Nuduhake:
  • Print
  • email
  • Add to favorites
  • RSS
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Facebook
  • Google Bookmarks
  • Tumblr
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Digg
  • Haohao

Komentar

Ninggalake komentar





  • nerjemahake kanggo


    Setel minangka standar basa
     Sunting Terjemahan
    dening Transposh - translation plugin for wordpress
  • Jaba Resources

    Kene sampeyan bakal nemokake pakaryan situs web liyane, dictionaries, blog, podcast lan pranala menyang wilayah karo informasi praktis sing bakal mbantu ing dina kanggo dina. Guru bakal nemokake pilihan pranala menyang menarik blog lan majalah.
  • Kanggo mahasiswa

    Kabeh sing perlu ing pranala ing ngisor iki.
  • Freerice

  • kamus
    • kamus
    • kamus
    • Spanyol-Inggris kamus

    Klik kaping pindho ing sembarang tembung ing kaca utawa ngetik tembung:

    Didukung karo dictionarist.com