Memulang Spanyol nganti pengungsi

Nyebut dhewe karo nomer

5 Juli, 2012 | 2 Komentar

En esta entrada os mostramos algunas expresiones en las que usamos números para reformular ideas. Al final del ejercicio veréis los números que necesitaréis, esto os ayudará a recordar las expresiones. ¡No olvidéis mandarnos la solución si queréis que os la corrijamos!

Expresiones con números B2

 

Commons saandhaping Lisensi
Iki karya dening Español activo dilisensi sing Creative Commons Attribution-topik-NoDerivs 3.0 Commons; License.

Nuduhake:
  • Print
  • email
  • Add to favorites
  • RSS
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Facebook
  • Google Bookmarks
  • Tumblr
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Digg
  • Haohao

Komentar

2 Comentarios a “Nyebut dhewe karo nomer”

  1. Salminter - cursos de español
    Agustus 18, 2012 kanggo 21:35

    Gracias por compartir esta leccion de expresiones con numeros, muy interesante y educativo, me ha servido mucho en mi estudio. Espero que sigan publicando mas temas interesantes.

  2. academia-Academia de inglés en valladolid
    Nopember 17, 2012 kanggo 17:04

    Asi es este tipo de ayudas son indispensables para que aprendamos mucho mejor el idioma que estemos estudiando,ya sea español,ingles,italiano u otro idiomasaludos

Ninggalake komentar





  • nerjemahake kanggo


    Setel minangka standar basa
     Sunting Terjemahan
    dening Transposh - translation plugin for wordpress
  • Jaba Resources

    Kene sampeyan bakal nemokake pakaryan situs web liyane, dictionaries, blog, podcast lan pranala menyang wilayah karo informasi praktis sing bakal mbantu ing dina kanggo dina. Guru bakal nemokake pilihan pranala menyang menarik blog lan majalah.
  • Kanggo mahasiswa

    Kabeh sing perlu ing pranala ing ngisor iki.
  • Freerice

  • kamus
    • kamus
    • kamus
    • Spanyol-Inggris kamus

    Klik kaping pindho ing sembarang tembung ing kaca utawa ngetik tembung:

    Didukung karo dictionarist.com