Memulang Spanyol nganti pengungsi

Siswa Donya

27 Januari, 2014 | 1 Komentar

We Medhot paragraf anyar “Siswa Donya”. Ing kita pengin nerbitaké karya panjenengan kowe, kita siswa. Kita pracaya sing usaha dadi luwih lan sampeyan nggawe uga supaya iku malu ora enggo bareng karo murid liyane lan guru Spanyol.

Sampeyan bakal weruh sing ana introduksi saka siswa kanggo ngleksanani sing, Aku seneng!

Ma'an Obaidi:

La bella y la bestia: puisi

Urip minangka Spanyol misuwur: PowerPoint presentation

Senadyan pengajuan saka “Urip minangka Spanyol misuwur”, Aku akeh gagasan carane sampeyan bisa nggambarake, nanging mutusaké aku ngirim mung tinggal karo apa bener nerangake urip misuwur sing arep. Sawise, kabeh iki gampang lan aku miwiti Writing ringkesan saka apa kita wanted kanggo nutupi, minangka dhaftar aktivitas utama ing kabeh orane tumrap sekolah gesang. Tumindak utama klebu: lelungan menyang negara anyar, ndhaftar kontrak karo klub misuwur, Learning basa anyar kanggo luwih kanggo ngganti gesang anyar lan pungkasan karo gadhah gesang Pendhaftaran impen.

Daoud douh:

Lagu saka kali garing: microrrelato que terminó siendo un maxi-relato estupendo.

Writing Spanyol ora tugas lan gampang kanggo kula; kiwa ndhuwur gagasan ing Inggris lan banjur swara Spanyol teka kula lan aku wiwit nulis liyane lan liyane lan liyane! Mesthi Pendhaftaran sentences padha siji badai saka kasalahan, nanging thanks menyang guruku lan mimpin kula tansah ing tembang mau.

We katon maju menyang panganggo!

Nuduhake:
  • Print
  • email
  • Add to favorites
  • RSS
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Facebook
  • Google Bookmarks
  • Tumblr
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Digg
  • Haohao

Komentar

1 Komentar “Siswa Donya”

  1. Robert Koranteg
    Januari 29, 2014 kanggo 13:14

    Yo soy immigrants pero ya en mi tierra Ghana. Yo quiero enseñar a Los que quieren aprender español por cualquier radon. Entonces estoy buscando in curso completo para empezar. Tengo nada mas que un Diploma en lengua y cultura español y avanzare cuando puedo. Gracias.

Ninggalake komentar





  • nerjemahake kanggo


    Setel minangka standar basa
     Sunting Terjemahan
    dening Transposh - translation plugin for wordpress
  • Jaba Resources

    Kene sampeyan bakal nemokake pakaryan situs web liyane, dictionaries, blog, podcast lan pranala menyang wilayah karo informasi praktis sing bakal mbantu ing dina kanggo dina. Guru bakal nemokake pilihan pranala menyang menarik blog lan majalah.
  • Kanggo mahasiswa

    Kabeh sing perlu ing pranala ing ngisor iki.
  • Freerice

  • kamus
    • kamus
    • kamus
    • Spanyol-Inggris kamus

    Klik kaping pindho ing sembarang tembung ing kaca utawa ngetik tembung:

    Didukung karo dictionarist.com