Memulang Spanyol nganti pengungsi

Nulis aksara swara ing Spanyol

26 Maret, 2014 | No Comments

Bab 1.

Punika ngleksanani sing sinau kanggo nulis aksara swara ing Spanyol. Iki sing aksara swara, Cantik, Tengen?:

lan iki instruksi:

1. Haz klik en “Muter”.

2. Waca carane kanggo nulis vokal: sing, lan, aku, ing, lan. Sampeyan bisa ngontrol kacepetan karo tombol “Tarik cepet”.

3. Baleni, bola, bola ing kertas ing ngarep lan ngirim kita Panjenengan vokal!

4. Yen pengin ngrungokake pronunciation, katon ing kita videocast: Ing aksara swara Spanyol.

Nuduhake:
  • Print
  • email
  • Add to favorites
  • RSS
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Facebook
  • Google Bookmarks
  • Tumblr
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Digg
  • Haohao

Komentar

Ninggalake komentar





  • nerjemahake kanggo


    Setel minangka standar basa
     Sunting Terjemahan
    dening Transposh - translation plugin for wordpress
  • Jaba Resources

    Kene sampeyan bakal nemokake pakaryan situs web liyane, dictionaries, blog, podcast lan pranala menyang wilayah karo informasi praktis sing bakal mbantu ing dina kanggo dina. Guru bakal nemokake pilihan pranala menyang menarik blog lan majalah.
  • Kanggo mahasiswa

    Kabeh sing perlu ing pranala ing ngisor iki.
  • Freerice

  • kamus
    • kamus
    • kamus
    • Spanyol-Inggris kamus

    Klik kaping pindho ing sembarang tembung ing kaca utawa ngetik tembung:

    Didukung karo dictionarist.com