Memulang Spanyol nganti pengungsi

Kanggo siswa Chinese kita

10 Februari, 2013 | 4 Komentar

Kriyo ing gampang:

kasunyatan sheet Iki kanggo grammar Chinese kita kanggo wiwitan Absolute. Kita ngarep-arep kanggo mbantu kanggo ngerti carane kriyo ing Spanyol. Kaya tansah padha bisa, yen sinau iki, sampeyan mung kudu sinau endings kaping liyane.
Panjelasan kriyo ing saiki.

Luck!

 

Commons saandhaping Lisensi
Iki karya dening Español activo dilisensi sing Creative Commons Attribution-topik-NoDerivs 3.0 Commons; License.

Nuduhake:
  • Print
  • email
  • Add to favorites
  • RSS
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Facebook
  • Google Bookmarks
  • Tumblr
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Digg
  • Haohao

Komentar

4 komentar “Kanggo siswa Chinese kita”

  1. MARY Ramos
    Maret 13, 2013 kanggo 17:37

    Sugeng ing kaca lan project. Aku tresna.

    Maria R.

  2. Carla Matallana
    Februari 8, 2014 kanggo 12:21

    Aku malih ing penggalihipun dhumateng saka game arane lan aku ngucapke matur nuwun banget kanggo karya gedhe iki. Mugi rauh kolaborasi poderles.

  3. Troncoso Alejandra Jara
    Bisa 20, 2014 kanggo 4:50

    Matur nuwun kanthi sanget kanggo bahan terkenal. Taun iki aku duwe luck gadhah mahasiswa Chinese (Asalé saka exchange) lan kita wis rampung proyek gedhe

  4. admin
    Bisa 31, 2014 kanggo 21:38

    Alejandra matur nuwun kanthi sanget kanggo komentar. Sing goal kita, siswa bisa sinau basa lan guru kita bantuan karo bahan kita.

Ninggalake komentar





  • nerjemahake kanggo


    Setel minangka standar basa
     Sunting Terjemahan
    dening Transposh - translation plugin for wordpress
  • Jaba Resources

    Kene sampeyan bakal nemokake pakaryan situs web liyane, dictionaries, blog, podcast lan pranala menyang wilayah karo informasi praktis sing bakal mbantu ing dina kanggo dina. Guru bakal nemokake pilihan pranala menyang menarik blog lan majalah.
  • Kanggo mahasiswa

    Kabeh sing perlu ing pranala ing ngisor iki.
  • Freerice

  • kamus
    • kamus
    • kamus
    • Spanyol-Inggris kamus

    Klik kaping pindho ing sembarang tembung ing kaca utawa ngetik tembung:

    Didukung karo dictionarist.com