Memulang Spanyol nganti pengungsi

Alfabet Spanyol (S-Z)

2 Juni, 2014 | 2 Komentar

Bab 7

Video paling anyar kanggo sinau aksara Spanyol kanggo nulis gedhe ing hurup utawa kapital. Pungkasanipun! Ing pungkasan!

1. Gambar:

2. Video:

3. Ingpronunciation: Full pronunciation saka aksara.

4. Alfabet lengkap ing ndhuwur lan ngisor cilik dening: Neoparaiso.com

Sugeng!

Nuduhake:
  • Print
  • email
  • Add to favorites
  • RSS
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Facebook
  • Google Bookmarks
  • Tumblr
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Digg
  • Haohao

Komentar

2 Comentarios a “Alfabet Spanyol (S-Z)”

  1. Juan Ignacio
    Oktober 13, 2014 kanggo 21:56

    Video ora bisa

  2. admin
    Oktober 17, 2014 kanggo 16:41

    Juan Ignacio matur nuwun kanthi sanget kanggo nelpon waé kanggo video iki. Ngapunten kanggo masalah technical kanggo nyoba kanggo ngatasi sanalika bisa.

Ninggalake komentar





  • nerjemahake kanggo


    Setel minangka standar basa
     Sunting Terjemahan
    dening Transposh - translation plugin for wordpress
  • Jaba Resources

    Kene sampeyan bakal nemokake pakaryan situs web liyane, dictionaries, blog, podcast lan pranala menyang wilayah karo informasi praktis sing bakal mbantu ing dina kanggo dina. Guru bakal nemokake pilihan pranala menyang menarik blog lan majalah.
  • Kanggo mahasiswa

    Kabeh sing perlu ing pranala ing ngisor iki.
  • Freerice

  • kamus
    • kamus
    • kamus
    • Spanyol-Inggris kamus

    Klik kaping pindho ing sembarang tembung ing kaca utawa ngetik tembung:

    Didukung karo dictionarist.com