Memulang Spanyol nganti pengungsi

Alfabet Spanyol (sing-n)

18 April, 2014 | No Comments

Bab 3

Después de las vocales, tenéis que aprender las otras letras españolas. El abecedario lo hemos dividido en dos partes, saka “sing” a la “n” lan “ñ” a la “saka” y en letra pequeña (minuscule)

Minangka tansah:

  1. Primero tenéis la imagen del abecedario (sing – n).
  2. Sawisé video kanggo mangerteni carane kanggo nulis.

1. Gambar lengkap:

2. Video:

Pangarep-arep kita Panjenengan Spellers!

Nuduhake:
  • Print
  • email
  • Add to favorites
  • RSS
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Facebook
  • Google Bookmarks
  • Tumblr
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Digg
  • Haohao

Komentar

Ninggalake komentar





  • nerjemahake kanggo


    Setel minangka standar basa
     Sunting Terjemahan
    dening Transposh - translation plugin for wordpress
  • Jaba Resources

    Kene sampeyan bakal nemokake pakaryan situs web liyane, dictionaries, blog, podcast lan pranala menyang wilayah karo informasi praktis sing bakal mbantu ing dina kanggo dina. Guru bakal nemokake pilihan pranala menyang menarik blog lan majalah.
  • Kanggo mahasiswa

    Kabeh sing perlu ing pranala ing ngisor iki.
  • Freerice

  • Kamus
    • kamus
    • kamus
    • Inggris Spanyol Kamus

    Klik kaping pindho ing sembarang tembung ing kaca utawa ngetik tembung:

    Didukung karo dictionarist.com