Memulang Spanyol nganti pengungsi

Apa sampeyan mratobat?

19 Januari, 2012 | 2 Komentar

Después de haber estado un mes ausentes sin publicar nada, aquí tenéis un ejercicio que esperamos sea útil para los que ya habláis bien español.

Con este ejercicio podréis expresar en español la idea de que vuestra situación habría sido diferente si hubierais actuado de otra forma. Algo que es imposible que pase ahora.

Klik ing link iki: Apa sampeyan mratobat?

¡Esperamos vuestros comentarios!

 

Commons saandhaping Lisensi
Iki karya dening Español activo dilisensi sing Creative Commons Attribution-topik-NoDerivs 3.0 Commons; License.

Nuduhake:
  • Print
  • email
  • Add to favorites
  • RSS
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Facebook
  • Google Bookmarks
  • Tumblr
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Digg
  • Haohao

Komentar

2 komentar “Apa sampeyan mratobat?”

  1. alex
    September 9, 2014 kanggo 15:29

    ¡gracias!

  2. admin
    September 10, 2014 kanggo 11:10

    De nada, ¡un placer!

Ninggalake komentar





  • nerjemahake kanggo


    Setel minangka standar basa
     Sunting Terjemahan
    dening Transposh - translation plugin for wordpress
  • Jaba Resources

    Kene sampeyan bakal nemokake pakaryan situs web liyane, dictionaries, blog, podcast lan pranala menyang wilayah karo informasi praktis sing bakal mbantu ing dina kanggo dina. Guru bakal nemokake pilihan pranala menyang menarik blog lan majalah.
  • Kanggo mahasiswa

    Kabeh sing perlu ing pranala ing ngisor iki.
  • Freerice

  • kamus
    • kamus
    • kamus
    • Spanyol-Inggris kamus

    Klik kaping pindho ing sembarang tembung ing kaca utawa ngetik tembung:

    Didukung karo dictionarist.com