Memulang Spanyol nganti pengungsi

Where lawas

4 Oktober, 2012 | 1 Komentar

Oktober iki kita propose ngleksanani fun umur. ¿Sampeyan bakal ngganti Sifat, cara saka tumindak lan mikir sing ora Care ing “apa wong ngomong”? Maca teks, mikir lan marang kita reaksi, ¿Nyerahang meseh ragane?

Minangka tansah, Mugi komentar!

Where lawas

Commons saandhaping Lisensi
Iki karya dening Español activo dilisensi sing Creative Commons Attribution-topik-NoDerivs 3.0 Commons; License.

Nuduhake:
  • Print
  • email
  • Add to favorites
  • RSS
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Facebook
  • Google Bookmarks
  • Tumblr
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Digg
  • Haohao

Komentar

1 Komentar “Where lawas”

  1. Clara Molero
    Desember 10, 2012 kanggo 0:35

    Thanks kanggo ngleksanani dadi gedhe! Njupuk wektu nggoleki internet lan ngleksanani kanggo laku subjunctive lan wektu iki karo kula katon gedhe.

    Thanks!

    Clara

Ninggalake komentar





  • nerjemahake kanggo


    Setel minangka standar basa
     Sunting Terjemahan
    dening Transposh - translation plugin for wordpress
  • Jaba Resources

    Kene sampeyan bakal nemokake pakaryan situs web liyane, dictionaries, blog, podcast lan pranala menyang wilayah karo informasi praktis sing bakal mbantu ing dina kanggo dina. Guru bakal nemokake pilihan pranala menyang menarik blog lan majalah.
  • Kanggo mahasiswa

    Kabeh sing perlu ing pranala ing ngisor iki.
  • Freerice

  • kamus
    • kamus
    • kamus
    • Spanyol-Inggris kamus

    Klik kaping pindho ing sembarang tembung ing kaca utawa ngetik tembung:

    Didukung karo dictionarist.com