Memulang Spanyol nganti pengungsi

Kumaha jeneng Spanyol?

10 Nopember, 2014 | 1 Komentar

Dear pengikut:

Kita pengin ngumumke sing Spanyol aset wis mutusaké kanggo mungkasi kanggo sawetara sasi, Kudu break!

Iki mung tegese ora ngetokake anyar latihan dhewe sejenak, tapi kaca bakal tetep aktif.

Matur nuwun kabeh kanggo dhukungan lan…Ndeleng sampeyan ing sawetara sasi!

***********************

Iki prasaja nanging penting latihan bakal suwene mangsa, Mugi sing seneng!

Apa Yohanes punika manungsa utawa wong wadon? Fernanda wong utawa wong wadon?

Ngerti iki angel nalika teka ing negara anyar lan pengin nggoleki karya eg. Iki ngleksanani bakal bantuan cepet sinau beda.

1. Ngenalke kahanan nyata panelusuran proyek:

2. Ngleksanani:

Dina iki latihan sampeyan duwe game memori kanggo bantuan sampeyan ngelingi: Jeneng Spanyol wong wadon lan.
Commons saandhaping Lisensi
Iki karya dening Español activo dilisensi sing Creative Commons Attribution-topik-NoDerivs 3.0 Commons; License.

 

Nuduhake:
  • Print
  • email
  • Add to favorites
  • RSS
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Facebook
  • Google Bookmarks
  • Tumblr
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Digg
  • Haohao

Komentar

1 Komentar “Kumaha jeneng Spanyol?”

  1. Ground
    April 28, 2015 kanggo 14:42

    Aku idea! Matur nuwun kanggo mengkono.

Ninggalake komentar





  • nerjemahake kanggo


    Setel minangka standar basa
     Sunting Terjemahan
    dening Transposh - translation plugin for wordpress
  • Jaba Resources

    Kene sampeyan bakal nemokake pakaryan situs web liyane, dictionaries, blog, podcast lan pranala menyang wilayah karo informasi praktis sing bakal mbantu ing dina kanggo dina. Guru bakal nemokake pilihan pranala menyang menarik blog lan majalah.
  • Kanggo mahasiswa

    Kabeh sing perlu ing pranala ing ngisor iki.
  • Freerice

  • kamus
    • kamus
    • kamus
    • Spanyol-Inggris kamus

    Klik kaping pindho ing sembarang tembung ing kaca utawa ngetik tembung:

    Didukung karo dictionarist.com