Memulang Spanyol nganti pengungsi

Free wektu

Estudiamos vocabulario del tiempo libre y damos razones de por qué nos gusta hacer cosas. Compartimos las diferentes ideas del tiempo libre en diferentes culturas.

sekolah

Aprenderéis el nombre de las asignaturas de primaria en español y a hacer preguntas en español sobre preferencias y actividades que haces en un lugar determinado.

Mangan!

Praparación de la tortilla española

  • nerjemahake kanggo


    Setel minangka standar basa
     Sunting Terjemahan
    dening Transposh - translation plugin for wordpress
  • Jaba Resources

    Kene sampeyan bakal nemokake pakaryan situs web liyane, dictionaries, blog, podcast lan pranala menyang wilayah karo informasi praktis sing bakal mbantu ing dina kanggo dina. Guru bakal nemokake pilihan pranala menyang menarik blog lan majalah.
  • Kanggo mahasiswa

    Kabeh sing perlu ing pranala ing ngisor iki.
  • Freerice

  • kamus
    • kamus
    • kamus
    • Spanyol-Inggris kamus

    Klik kaping pindho ing sembarang tembung ing kaca utawa ngetik tembung:

    Didukung karo dictionarist.com