Memulang Spanyol nganti pengungsi

Review ibukutha Spanyol

Sing wis sinau komunitas otonomi Spanyol lan huruf, suggest sampeyan wis nggawe Ringkesan gampang. Sampeyan mung kudu katon ing mozaik gambar lan guess apa ing saben, wilayah otonomi kang padha dadi kagungane lan jeneng ibukutha sing masyarakat. Maju! Test de las capitales españolas Soluciones [...]

Ibukutha Spanyol

Este nuevo ejercicio sobre las capitales españolas de las comunidades autónomas (CCAA)* complementa al que os presentamos en noviembre sobre las comunidades autónomas españolas, ¿Ing pangadilan? En noviembre aprendisteis el nombre de las CCAA con un puzzle interactivo y fotos representativas. *********************** Iki ngleksanani tambahan ing huruf saka wilayah punika: 1. [...]

Siswa Donya

Kene bisa maca lan ngujo karya sing mahasiswa nggawe kanggo donya kelas lan sampeyan bisa sinau Spanyol luwih akeh tinimbang Spanyol karo wong.

Lan apa Aku pitutur nalika…?

Phrases dienggo ing kahanan sosial umum ing Spanyol.

Nyebut dhewe karo nomer

Descubre qué expresiones usamos con los números.

Apa sampeyan mratobat?

Después de haber estado un mes ausentes sin publicar nada, aquí tenéis un ejercicio que esperamos sea útil para los que ya habláis bien español. Con este ejercicio podréis expresar en español la idea de que vuestra situación habría sido diferente si hubierais actuado de otra forma. Algo que es imposible que pase ahora. Haz [...]

supaya looking »
  • nerjemahake kanggo


    Setel minangka standar basa
     Sunting Terjemahan
    dening Transposh - translation plugin for wordpress
  • Jaba Resources

    Kene sampeyan bakal nemokake pakaryan situs web liyane, dictionaries, blog, podcast lan pranala menyang wilayah karo informasi praktis sing bakal mbantu ing dina kanggo dina. Guru bakal nemokake pilihan pranala menyang menarik blog lan majalah.
  • Kanggo mahasiswa

    Kabeh sing perlu ing pranala ing ngisor iki.
  • Freerice

  • kamus
    • kamus
    • kamus
    • Spanyol-Inggris kamus

    Klik kaping pindho ing sembarang tembung ing kaca utawa ngetik tembung:

    Didukung karo dictionarist.com