Memulang Spanyol nganti pengungsi

Aragon

19 April, 2012 | No Comments

Aragón es una comunidad con muchos recursos para los inmigrantes. Haz click a el siguiente enlace para ver todo lo que puedes disfrutar. Si hay algo que no encuentras, ¡no dudes en comunicárnoslo!

Recursos en Aragón

¡Buena suerte!

Nuduhake:
  • Print
  • email
  • Add to favorites
  • RSS
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Facebook
  • Google Bookmarks
  • Tumblr
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Digg
  • Haohao

Komentar

Ninggalake komentar





  • nerjemahake kanggo


    Setel minangka standar basa
     Sunting Terjemahan
    dening Transposh - translation plugin for wordpress
  • Jaba Resources

    Kene sampeyan bakal nemokake pakaryan situs web liyane, dictionaries, blog, podcast lan pranala menyang wilayah karo informasi praktis sing bakal mbantu ing dina kanggo dina. Guru bakal nemokake pilihan pranala menyang menarik blog lan majalah.
  • Kanggo mahasiswa

    Kabeh sing perlu ing pranala ing ngisor iki.
  • Freerice

  • kamus
    • kamus
    • kamus
    • Spanyol-Inggris kamus

    Klik kaping pindho ing sembarang tembung ing kaca utawa ngetik tembung:

    Didukung karo dictionarist.com