Memulang Spanyol nganti pengungsi

Literacy kanggo pamicara ing basa Arab

10 April, 2012 | 1 Komentar

La semana pasada encontramos este manual para aprender a escribir, va dirigido específicamente a los que habláis árabe. Nos parece que está muy bien y que puede ayudaros, por eso le dedicamos una entrada, para que lo tengáis a mano. Iku disebut:

Nahono

¡Adelante y esperamos vuestros comentarios!

 

Nuduhake:
  • Print
  • email
  • Add to favorites
  • RSS
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Facebook
  • Google Bookmarks
  • Tumblr
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Digg
  • Haohao

Komentar

1 Komentar “Literacy kanggo pamicara ing basa Arab”

  1. Luis Sanhueza.
    Januari 14, 2016 kanggo 20:05

    Muchas gracias por el material, en particular, aquel material para enseñar a árabes. Ánimo, y nuevamente gracias!

Ninggalake komentar





  • nerjemahake kanggo


    Setel minangka standar basa
     Sunting Terjemahan
    dening Transposh - translation plugin for wordpress
  • Jaba Resources

    Kene sampeyan bakal nemokake pakaryan situs web liyane, dictionaries, blog, podcast lan pranala menyang wilayah karo informasi praktis sing bakal mbantu ing dina kanggo dina. Guru bakal nemokake pilihan pranala menyang menarik blog lan majalah.
  • Kanggo mahasiswa

    Kabeh sing perlu ing pranala ing ngisor iki.
  • Freerice

  • kamus
    • kamus
    • kamus
    • Spanyol-Inggris kamus

    Klik kaping pindho ing sembarang tembung ing kaca utawa ngetik tembung:

    Didukung karo dictionarist.com