Memulang Spanyol nganti pengungsi

A mi gato le hace falta¡amor!

13 Bisa, 2013 | No Comments

No, no es el título de ninguna canción, ¡lo siento! Es un ejercicio para los que queréis conocer otros verbos que funcionan como gustar, seguro que ya conocéis algunos como doler, pero queremos dejaros otros que consideramos se usan mucho en español.

No olvidéis dos cosas:

1. Si decidimos nombrar a la persona, animal, planta o cosa, tenemos que incluir una A”. Contone: ¡A mi gato le hace falta amor!

2. Estos verbos nunca usarán yo ing , si no a mí, a ti.

¡Venga que os hace falta estudiar un poco más! Me sobra, me hace falta¡amor!

 

Commons saandhaping Lisensi
Iki karya dening Español activo dilisensi sing Creative Commons Attribution-topik-NoDerivs 3.0 Commons; License.

 

Nuduhake:
  • Print
  • email
  • Add to favorites
  • RSS
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Facebook
  • Google Bookmarks
  • Tumblr
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Digg
  • Haohao

Komentar

Ninggalake komentar





  • nerjemahake kanggo


    Setel minangka standar basa
     Sunting Terjemahan
    dening Transposh - translation plugin for wordpress
  • Jaba Resources

    Kene sampeyan bakal nemokake pakaryan situs web liyane, dictionaries, blog, podcast lan pranala menyang wilayah karo informasi praktis sing bakal mbantu ing dina kanggo dina. Guru bakal nemokake pilihan pranala menyang menarik blog lan majalah.
  • Kanggo mahasiswa

    Kabeh sing perlu ing pranala ing ngisor iki.
  • Freerice

  • kamus
    • kamus
    • kamus
    • Spanyol-Inggris kamus

    Klik kaping pindho ing sembarang tembung ing kaca utawa ngetik tembung:

    Didukung karo dictionarist.com