Memulang Spanyol nganti pengungsi

Sing arep ngendi…

13 September, 2013 | 1 Komentar

Ing kutha utawa kutha akeh kopi utawa panggonan ngendi sampeyan lunga biasane, Kowe ngerti apa kang disebut persis?

Ing ngleksanani sampeyan bisa sinau sawetara jeneng. We nyakup podcast kanggo pronunciation lan game memori kanggo ngelingi jeneng.

Haz klik aquí: Ora ngendi menyang…

Commons saandhaping Lisensi
Iki karya dening Español activo dilisensi sing Creative Commons Attribution-topik-NoDerivs 3.0 Commons; License.

Nuduhake:
  • Print
  • email
  • Add to favorites
  • RSS
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Facebook
  • Google Bookmarks
  • Tumblr
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Digg
  • Haohao

Komentar

1 Komentar “Sing arep ngendi…”

  1. Spanish kursus
    September 23, 2013 kanggo 14:45

    Matur nuwun kanthi sanget kanggo kirim!Aku golek iku banget migunani

Ninggalake komentar





  • nerjemahake kanggo


    Setel minangka standar basa
     Sunting Terjemahan
    dening Transposh - translation plugin for wordpress
  • Jaba Resources

    Kene sampeyan bakal nemokake pakaryan situs web liyane, dictionaries, blog, podcast lan pranala menyang wilayah karo informasi praktis sing bakal mbantu ing dina kanggo dina. Guru bakal nemokake pilihan pranala menyang menarik blog lan majalah.
  • Kanggo mahasiswa

    Kabeh sing perlu ing pranala ing ngisor iki.
  • Freerice

  • kamus
    • kamus
    • kamus
    • Spanyol-Inggris kamus

    Klik kaping pindho ing sembarang tembung ing kaca utawa ngetik tembung:

    Didukung karo dictionarist.com