Memulang Spanyol nganti pengungsi

Kabeh sumber kanggo pengungsi

Sasi iki kita arep ngelingake kabeh sumber sing duwe ing kabeh wilayah Spanyol, supaya sampeyan ndeleng kabeh iku bebarengan lan sampeyan nemokake iku luwih gampang informasi.   Galicia Asturias Cantabria País [...]

Alfabet Spanyol (S-Z)

Bab 7 Video paling anyar kanggo sinau aksara Spanyol kanggo nulis gedhe ing hurup utawa kapital. Pungkasanipun! Ing pungkasan! 1. Gambar: 2. Video: 3. Pengucapan: Full pronunciation saka aksara. 4. Alfabet lengkap ing ndhuwur lan ngisor cilik dening: Sugeng Neoparaiso.com!

  • nerjemahake kanggo


    Setel minangka standar basa
     Sunting Terjemahan
    dening Transposh - translation plugin for wordpress
  • Jaba Resources

    Kene sampeyan bakal nemokake pakaryan situs web liyane, dictionaries, blog, podcast lan pranala menyang wilayah karo informasi praktis sing bakal mbantu ing dina kanggo dina. Guru bakal nemokake pilihan pranala menyang menarik blog lan majalah.
  • Kanggo mahasiswa

    Kabeh sing perlu ing pranala ing ngisor iki.
  • Freerice

  • kamus
    • kamus
    • kamus
    • Spanyol-Inggris kamus

    Klik kaping pindho ing sembarang tembung ing kaca utawa ngetik tembung:

    Didukung karo dictionarist.com