Memulang Spanyol nganti pengungsi

Nyebut pendapat ing Spanyol

Ahora que sabes bien cómo expresarte en español, mira el siguiente ejercicioExpresar tu opiniónque te ayudará a expresar lo que piensas con ayuda de unas fórmulas. A) Así puedes introducir tu opinión en español. ¡Atención a las que van con subjuntivo! B) Cuando das o te dan una opinión en español y no [...]

Pribadine in Spanish

Iku ana ing ngendi kamus? Apa wae sing bakal kudu! We propose ngleksanani kanggo nggedhekake Vocabulary bab pribadine wong. Jalanake instruksi lan pungkasanipun bisa Sampeyan paling 5 tembung anyar! Ngleksanani 1: tienes que buscar las palabras nuevas para ti en el diccionario. Ngleksanani 2: completa las definiciones con [...]

Hispanik Kant

Kanthi ngleksanani iki kita bakal maneh gender lan sawetara wong lan barang-barang lan kita bakal mangerteni sing luwih lengkap bangsa, ing kasus iki Spanyol Amérika. Elingi iku penting banget kanggo nggawe phrases sing yen jeneng iku lanang (Pepe), las palabras que describen a Pepe tienen que estar en masculino (guapo). Si es femenino [...]

Pertanyaan laku ing Spanyol

Kene kita saiki ngleksanani laku pitakonan ing Spanyol. Baca jawaban, Tjubo kahanan lan nulis pitakonan bener, Iku uga sawetara kemungkinan! Karya iki dening Español Activo dilisensi sing Creative Commons Attribution-topik-NoDerivs 3.0 Commons; License.

  • nerjemahake kanggo


    Setel minangka standar basa
     Sunting Terjemahan
    dening Transposh - translation plugin for wordpress
  • Jaba Resources

    Kene sampeyan bakal nemokake pakaryan situs web liyane, dictionaries, blog, podcast lan pranala menyang wilayah karo informasi praktis sing bakal mbantu ing dina kanggo dina. Guru bakal nemokake pilihan pranala menyang menarik blog lan majalah.
  • Kanggo mahasiswa

    Kabeh sing perlu ing pranala ing ngisor iki.
  • Freerice

  • kamus
    • kamus
    • kamus
    • Spanyol-Inggris kamus

    Klik kaping pindho ing sembarang tembung ing kaca utawa ngetik tembung:

    Didukung karo dictionarist.com