Memulang Spanyol nganti pengungsi

Otonomi Komunikasi

En esta entrada os explicamos cómo funciona el apartado que encontraréis en la columna derecha bajo el mismo título o en la página de arriba a la derecha bajo el títuloInmigración en CCAA”. Queremos que podáis acceder de forma rápida a la información sobre trabajo, aprender español, papeles que cada Comunidad ofrece, etc. Si [...]

  • nerjemahake kanggo


    Setel minangka standar basa
     Sunting Terjemahan
    dening Transposh - translation plugin for wordpress
  • Jaba Resources

    Kene sampeyan bakal nemokake pakaryan situs web liyane, dictionaries, blog, podcast lan pranala menyang wilayah karo informasi praktis sing bakal mbantu ing dina kanggo dina. Guru bakal nemokake pilihan pranala menyang menarik blog lan majalah.
  • Kanggo mahasiswa

    Kabeh sing perlu ing pranala ing ngisor iki.
  • Freerice

  • kamus
    • kamus
    • kamus
    • Spanyol-Inggris kamus

    Klik kaping pindho ing sembarang tembung ing kaca utawa ngetik tembung:

    Didukung karo dictionarist.com