Memulang Spanyol nganti pengungsi

Aja pengin saiki dhewe?

17 Oktober, 2016 | 2 Komentar

Dear pengikut:

Kene kita maneh lan wektu iki kanggo kurban presentation saka tingkat A1.

Apa biasane pitakonan ing Spanyol nalika ketemu wong? Apa nuduhake? Kene pitakonan lan respon dhasar.

 

pitakonan presentations saka spansihenskype
Nuduhake:
  • Print
  • email
  • Add to favorites
  • RSS
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Facebook
  • Google Bookmarks
  • Tumblr
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Digg
  • Haohao

Negara luwih

12 Nopember, 2015 | 2 Komentar

Wiwiti maneh break dawa saka aset Spanyol karo dongeng puisi duwe pengarep-arep ditulis dening mahasiswa kita Etsuko Nakajima ing negara kang, Japan. Punika introduksi saka crita Etsuko sequida. Iku becik, Tengen?

 

Etsuko: “Ago 70 taun sing rampung perang nanging kamungkinan saka perang liyane ora mungkasi exixtir, aku pengen ana perang. Iku uga tambah nomer kulawargané indhuk tunggal lan nomer kulawargané ing kawulo lan aku aran kaya kita duwe negara ngendi kabeh anak bisa manggon tanpa sumelang”.

Un mundo mejor

Negara The

Aku pengin yen donya iku kebak katresnan

Aku arep manggon tanpa wedi

Mugi ana perang

Aku aran kaya kita duwe lemah apik banget

Mugia kita manggon ing mangsa luwih!

Aku pengin anak tuwuh munggah sehat lan kuwat!

Aku aran kaya sing kabeh anak tuwane

Mugi sing anak manggon ing tanah tanpa polusi

Aku pengin anak kanggo ngakses pendidikan

Aku arep manggon ing mangsa luwih!

Creative Commons License
Karya iki dening Etsuko Nakajima lan Español Activo wis ing dilisensi Creative Commons Attribution-topik-NoDerivs 3.0 Commons; License.

Nuduhake:
  • Print
  • email
  • Add to favorites
  • RSS
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Facebook
  • Google Bookmarks
  • Tumblr
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Digg
  • Haohao

Spanyol manuals

19 Bisa, 2015 | Comentar

La Junta de Andalucía ha publicado una serie de recursos para la enseñanza del español a inmigrantes que creemos que son de interés y que queremos compartir con vosotros. Van dirigidos a profesores y familias inmigrantes.

Son los siguientes:

  • Diversimundo: es un videojuego para niños de 10 sing 12 años en el que se trata la diversidad en la que vivimos. Cuenta con una guía didáctica para que los padres o profesores puedan acompañarles en esta aventura lúdica. Página del juego.
  1. Guías en 10 idiomas que explican el sistema educativo español a las familias inmigrantes.
  2. Manuales de lectoescritura para profesores que enseñan español a inmigrantes con juegos y con ilustraciones coloreadas muy atractivas.

Y con esto reanudamos las publicaciones en ¡Español Activo!

Nuduhake:
  • Print
  • email
  • Add to favorites
  • RSS
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Facebook
  • Google Bookmarks
  • Tumblr
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Digg
  • Haohao

Kumaha jeneng Spanyol?

10 Nopember, 2014 | 1 Komentar

Dear pengikut:

Kita pengin ngumumke sing Spanyol aset wis mutusaké kanggo mungkasi kanggo sawetara sasi, Kudu break!

Iki mung tegese ora ngetokake anyar latihan dhewe sejenak, tapi kaca bakal tetep aktif.

Matur nuwun kabeh kanggo dhukungan lan…Ndeleng sampeyan ing sawetara sasi!

***********************

Iki prasaja nanging penting latihan bakal suwene mangsa, Mugi sing seneng!

Apa Yohanes punika manungsa utawa wong wadon? Fernanda wong utawa wong wadon?

Ngerti iki angel nalika teka ing negara anyar lan pengin nggoleki karya eg. Iki ngleksanani bakal bantuan cepet sinau beda.

1. Ngenalke kahanan nyata panelusuran proyek:

2. Ngleksanani:

Dina iki latihan sampeyan duwe game memori kanggo bantuan sampeyan ngelingi: Jeneng Spanyol wong wadon lan.
Creative Commons License
Iki karya dening Español activo dilisensi sing Creative Commons Attribution-topik-NoDerivs 3.0 Commons; License.

 

Nuduhake:
  • Print
  • email
  • Add to favorites
  • RSS
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Facebook
  • Google Bookmarks
  • Tumblr
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Digg
  • Haohao

Salinan “Presentations”

28 Oktober, 2014 | 2 Komentar

Kita diikuti rujukan saka siji kita panyengkuyung, Juan Ignacio, lan kita wis ditambahaké ing transcript video “Presentations”. Supaya sampeyan kudu tansah cedhak dialog.

Turunan: Transcript presentations.

Lan ngelengke videocast karo link ditambahaké: Presentations.

Thanks Juan Ignacio!

Nuduhake:
  • Print
  • email
  • Add to favorites
  • RSS
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Facebook
  • Google Bookmarks
  • Tumblr
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Digg
  • Haohao

Review ibukutha Spanyol

16 Agustus, 2014 | Comentar

Sing wis sinau komunitas otonomi Spanyol lan huruf, suggest sampeyan wis nggawe Ringkesan gampang.

Sampeyan mung kudu katon ing mozaik gambar lan guess apa ing saben, wilayah otonomi kang padha dadi kagungane lan jeneng ibukutha sing masyarakat. Maju!

Test saka espanolas Capital

Foto Solutions

Yen isih duwe mamang, Nulis kita!

Creative Commons License
Iki karya dening Español activo dilisensi sing Creative Commons Attribution-topik-NoDerivs 3.0 Commons; License.

Nuduhake:
  • Print
  • email
  • Add to favorites
  • RSS
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Facebook
  • Google Bookmarks
  • Tumblr
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Digg
  • Haohao

»
  • nerjemahake kanggo


    Setel minangka standar basa
     Sunting Terjemahan
    dening Transposh - translation plugin for wordpress
  • Jaba Resources

    Kene sampeyan bakal nemokake pakaryan situs web liyane, dictionaries, blog, podcast lan pranala menyang wilayah karo informasi praktis sing bakal mbantu ing dina kanggo dina. Guru bakal nemokake pilihan pranala menyang menarik blog lan majalah.
  • Kanggo mahasiswa

    Kabeh sing perlu ing pranala ing ngisor iki.
  • Freerice

  • kamus
    • kamus
    • kamus
    • Spanyol-Inggris kamus

    Klik kaping pindho ing sembarang tembung ing kaca utawa ngetik tembung:

    Didukung karo dictionarist.com